Andreas Jakopsohn . com

2013-12-19
14:14:00

Storheden. Bilar. Dåligt.

Vi tog oss en tur till storheden nyss. Vi behövde kylklampar till resan imorgon. Jag hade en rabattcheck till Clas Ohlson så dit åkte vi. 
 
Vägarna i Luleå är så fruktansvårt dåliga så jag är orolig att hela mitt underrede i bilen ska lossna varjegång vi åker någonstans. Det är som att köra på en tvättbräda. Bokstavligen.
 
Anyway. Det är inte alltid så lätt för min fantastiska Volvo att ta sig iväg i det hala väglaget. Speciellt inte om man ska in i en rondell tex. Där många bilar stått och väntat och värmt upp marken och gjort det extra halt. 
 
Jag var precis i denna situation nyss. Skulle in i rondellen och får en lucka och påpörjar infarten när en SAAB kommer körandes. OMOTIVERAT snabbt. Han tycker då att jag står i vägen. Detta visar han med att, Från sidan, blända mig med sina helljus. Vad gör herr Jakopsohn när han befinner sig i detta rampljus`? JO! visar FINGRET och kör extra försiktigt. 
 
SERIÖST.. tror dom på fullaste allvar att jag VILL befinna mig spinnandes påväg in i en rondell ? Nä du ditt saab-spöke! Hoppas fingret värmde i juletid!
 
Kan eventuellt varit lite väl överreagerat... Men det kändes bra för stunden. 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: