Andreas Jakopsohn . com

2017-10-28
18:20:11

13/30 Dagars utmaning

Dag 13. Det går fortfarande väldigt bra. Dessutom är det inte alls långt kvar innan jag hamnar under det magiska 90 strecket. Det är så jävla kul. Jag känner verkligen hur mycket bättre jag mår.
 
Jag utesluter ingenting. Jag äter precis vad jag vill men mycket mindre. Igår tex hade jag KCAL över och kunde lyxa till med lite lösgodis på kvällen. Allt utan att överstiga mina kcal. DET är vad "bantning" handlar om, Ändra sätt att äta och inte svamla och utesluta. Självklart finns det människor som tycker att det är bättre och fungerar bättre att utesluta. Till er säger jag GO GIRL! =) 
 
Idag bär det av till svärmor på middag. Jag kommer ändå inte kringgå mina kalorier för det har anpassats till mig! Underbart. 
 
Kvällens promenad var rejält mysig! Bjuder på lite bilder här! 
 
 
 
Jag har även påbörjat ett mycket roligt projekt. Jag har ju massa tid över nu när jag inte äter hela tiden =) 
Förra året så hittade vi en enorm julkyrka på Erikshjälpen och den köpte vi såklart direkt. 
 
Jag begav mig till Panduro och köpte virke och massa nyttigt inför projektet. 
Nu har jag slagit ut alla fönster och påbörjat jobbet på fasaden. Det är verkligen pilligt och det kommer att ta ett bra tag att renovera den. Men det ser jag fram emot. Jag ska försöka komma ihåg att ta bilder på alla steg i processen så ni intresserade kan få se =) 
 
Här kommer de första bilderna. 
 
 
Här får vi lära känna prästen och nunnan. Dessa har ännu inte fått sig ett namn. Men jag tänker mig att det växer fram under renoveringen. Dom bor i allafall i kyrkan och har högt ställda förväntningar på denna renovering. 
Finansieras inte med skattemedel till er som undrar. 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: